Preview Mode Links will not work in preview mode

Fanny och Ila - Hållbar livstil och holistisk hälsa

Jun 25, 2020

År 2006 stod han på tågspåret och skulle hoppa framför tåget. Han berättar om sin hälsoresa och guidar oss mot ett villkorslöst välmående.

Dennis Westerberg är coach, författare, föreläsare, poddare och ståuppkomiker, och han representerar ett nytt psykologiskt fält som kallas De tre...


Jun 18, 2020

Vi har fått frågor hur man hanterar jobbiga, osunda eller komplicerade relationer, och detta är en vinkel på detta ämne.

En energitjuv kan till exempel vara en som alltid gnäller, är elak, utnyttjar andra, alltid tänker på endast sig själv eller är missunnsam. 

Vi diskuterar hur man känner igen en...


Jun 11, 2020

Här är nästa del i vår serie om olika kostformer och dieter. I detta avsnitt diskuterar vi växtbaserad, vegansk kosthållning.

Raw food är konsten att tillaga rå, vegansk mat så den blir så god och tilltalande som möjligt. Man tillagar den varsamt i temperaturer upp till max 42 grader för att bibehålla...


Jun 4, 2020

Resor till varmare breddgrader bokas mindre och anledningarna är flera: Väder, klimat och ekonomi. Men även tillgänglighet och medvetenhet om det som finns nära!

Många har förändrat sitt sätt att resa de senaste åren för att minska miljöpåverkan.

Framförallt tänker vi på hur vi reser till vår...