Preview Mode Links will not work in preview mode

Fanny och Ila - Hållbar livstil och holistisk hälsa

Sep 24, 2020

I detta mikroavsnitt ger vi dig några korta tips hur du skapar en hållbar garderob genom att satsa på bra märkningar, kvalitet och second hand.

På så sätt kan du minska miljö- och hälsopåverkan i form av koldioxidutsläpp, energi, vattenförbrukning och skadliga kemikalier.

Lyssna gärna på avsnitt 08...


Sep 17, 2020

Idag gästas vi av Anders Lönedal, psykofysiolog som utbildar biofeedbackterapeuter och är expert på andning och dess betydelse för hälsan.

Vi diskuterar bland annat om hur vi generellt andas idag, vilka problem kan uppstå om man inte andas som vi borde, kopplingen mellan andning och stress/utmattning och andra...


Sep 10, 2020

Vårt första microavsnitt! Hurra!

Dessa microavsnitt gör vi för att du ska få de bästa och viktigaste guldkornen från ett mer omfattande temaområde i ett snabbt och smidigt format.

Veckans avsnitt handlar om 6 giftfria saker du behöver för ett rent badrum. Hoppas du ska gilla det nya formatet!

Om du vill...


Sep 3, 2020

Visste du att yoghurt, fil, surmjölk och surkål är fermenterade produkter? Har du också hört om kefir, kombucha och rejuvelac? Att äta fermenterad mat är otroligt bra för vår hälsa.

De viktiga mikroorganismerna som lever på oss och i oss utgör en stor del av vårt immunförsvar, skickar en massa information...